Het begint buiten steeds warmer te worden, de zon schijnt en de temperaturen stijgen. Tijd om de garderobe weer aan te vullen met nieuwe kleding voor dit seizoen! Maar wat zijn nou de musthaves? Welke zomerkleding is er voor heren? Hoe kun je deze het beste combineren en welke stoffen zitten het beste? Je leest het in deze blog!

Wat is leuke zomerkleding?

Nu het steeds warmer begint te worden, trekken we massaal met zijn allen de zomerkleding weer uit de kasten. Vaak zijn er voor heren tijdloze items, maar toch is er niets leukers dan ieder seizoen weer de nieuwste trends in te slaan. 

Leuke zomerkleding kan voor iedereen natuurlijk verschillend zijn. De een brengt de zomer door in simpele T-shirts en de ander in overhemden. Het gaat er uiteindelijk om dat je je prettig voelt in je kleding en dat deze bij je stijl past. Toch zijn er een aantal items die onmisbaar zijn in de zomergarderobe van iedere man, onder andere:

  • Poloshirt
  • T-shirt
  • Linnen overhemd
  • Katoenen overhemd

Deze items zijn volgens ons de musthave voor iedere man voor dit seizoen! Ze zijn makkelijk te combineren en vooral prettig om te dragen. De stoffen zijn meestal perfect voor de warmere temperaturen, waardoor het ook niet ongemakkelijk zal zitten. 

Heb jij een van deze items in je kast? Zo niet, dan raden we je zeker aan om te investeren in een van deze items voor je zomergarderobe! Ze zullen je goed van pas komen en je kunt ze ieder seizoen weer opnieuw dragen.

Zomerkleding op kantoor dragen

Bij veel heren komt vooral de vraag naar boven; wat draag ik in de zomer naar kantoor? Een trui is uiteraard niet te doen, maar een overhemd kan soms ook warm aanvoelen. Voor dames is dit probleem meestal makkelijker op te lossen, omdat zij eenmaal meer keuze hebben. Toch zijn er voor heren ook veel opties! 

Een poloshirt voor heren is een perfect voorbeeld hiervan. Dit shirt is een van de belangrijkste items die je moet hebben in je kast. Goed te combineren met een pantalon of jeans. Je kunt er een business outfit van maken door het te combineren met nette schoenen en een blazer, maar ook casual houden met sneakers. Veel heren zijn fan van het poloshirt, omdat het heel makkelijk te dragen is. Daarnaast zit het ook erg comfortabel en ziet het er netjes uit.

Comfortabele Polo shirt

Het Poloshirt is dus zeker een van de items die jij moet hebben. Deze zijn tegenwoordig te verkrijgen in veel verschillende kleuren en soorten stoffen. Let wel op dat je een ‘’zomervriendelijke’’ stof kiest, denk hierbij aan katoen of linnen. In de zomer transpireren we meer dan in de winter en niet alle stoffen zijn hiervoor bestendig. 

Wij hebben in onze zomercollectie de Pique Poloshirts. Dit zijn mooie zachte poloshirts met een drieknoopssluiting. De kraag is gemaakt met een soft boord. Dit maakt het elegant om te zien en comfortabel om te dragen. 

Dit poloshirt is verkrijgbaar met korte mouwen, maar ook met lange mouwen. De versie met de lange mouwen is eigenlijk een mix tussen een polo en een overhemd. De mouwen hebben manchetten en de boord is net als bij een overhemd. 

We hebben dit seizoen ook gebreide poloshirts in een mix van 80% katoen en 20% zijde. Door de zijde die verwerkt is in de shirts, hebben deze een prachtige glans en luxe uiterlijk. Daarnaast zijn ze superzacht en stretch. Al met al goede en comfortabele shirts voor in de zomer dus!

Dus, ben jij nog op zoek naar de perfecte items voor je zomergarderobe? Bekijk onze collectie van overhemden, shirts en poloshirts!