Het is al een hele lange tijd lekker weer en dus tijd om de garderobe te updaten! De zomer outfit heren is vooral makkelijk, stijlvol en comfortabel. Of je nu op vakantie gaat, een dagje naar het strand, of gewoon naar kantoor. In deze blog delen wij een aantal leuke tips met jou!

Kies voor linnen overhemden

In de zomer is het belangrijk om kleding te dragen die je koel houdt. Kies daarom voor lichte en ademende stoffen zoals katoen of linnen. Vooral linnen overhemden heren zijn al jaren een favoriet tijdens de warme maanden.

Vermijd synthetische materialen, omdat deze je warmte kunnen vasthouden en zweet kunnen veroorzaken. Ga dus voor luchtige polo shirts, linnen overhemden of katoenen T-shirts, en combineer ze met lichte broeken of shorts van natuurlijke materialen.

Deze zijn overigens ook heel handig voor op kantoor, omdat ze er ook nog eens stijlvol en netjes uitzien. In combinatie met een mooie chino en pantalon, kun je een casual outfit creëren.

Ga voor heldere kleuren en prints

Zomerse outfits mogen best wat kleur en levendigheid bevatten. Kies voor heldere kleuren zoals pastels, lichtblauw of mintgroen. Deze kleuren zijn niet alleen verfrissend, maar ook perfect voor de zomerse sfeer. Durf ook te experimenteren met prints, zoals strepen. Een print kan een eenvoudige outfit direct interessanter maken.

Naast heldere kleuren, is de kleur wit ook altijd een goede optie. Het is makkelijk te combineren en geschikt voor iedere soort gelegenheid.

Hoewel de zomer vaak warm is, kunnen de temperaturen 's avonds afkoelen. Het is handig om enkele lichte laagjes toe te voegen aan je zomeroutfit, zodat je je kunt aanpassen aan veranderende weersomstandigheden. Denk aan een dunne trui, een licht jack of een overhemd met lange mouwen die je gemakkelijk kunt oprollen. Hiermee kun je je outfit aanpassen en blijf je comfortabel, ongeacht de temperatuur.

Shop je heren overhemd bij Shirtbird.

Bij Shirtbird hebben wij talloze opties voor de perfecte zomer outfit. Zo hebben we een groot assortiment aan heren overhemden, maar ook polo shirts of ondershirts. Deze zijn ook ideaal om te dragen op warme dagen.

Wil je snel nog een nieuwe outfit scoren? Bij Shirtbird heb je altijd korting vanaf 2 overhemden! Gratis verzending vanaf €89.