Efficiënte kantoorinrichtingen worden steeds belangrijker en daarom zijn er tegenwoordig ook veel meer accessoires om dit te creëren. Het verhoogt je productiviteit en ook je werkcomfort. Een van die accessoires is de Deskmat! Het lijkt als een ‘gewone’ bureaumat, maar met de talloze opties die het biedt, is het meer dan normaal.

De deskmat is een handige gadget voor kantoor

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van een deskmat, is dat het je bureau beschermt. Of je nu een dure houten tafel of een standaard bureaublad hebt, dagelijkse slijtage en wrijving van je toetsenbord en muis kunnen na verloop van tijd schade veroorzaken. Met een deskmat voorkom je krassen en slijtage.

Een goede deskmat zorgt er ook voor dat je werkplek er georganiseerd en netjes uitziet. Je kunt je pen erin kwijt en je toetsenbord en muis staan altijd netjes. Ook kun je je muis veel beter bewegen, omdat het een glad oppervlak is. Een tafel of bureau is meestal toch wel wat stroever.

Tot slot en misschien wel de meest handige optie: de deskmat is magnetisch. Hierdoor kun je je kabels goed georganiseerd houden!

Ergonomisch verantwoorde werkplek

Een deskmat kan ook bijdragen aan een ergonomisch verantwoorde werkplek. Door een zachte, gewatteerde onderlaag te bieden, helpt het de druk op je polsen te verminderen. Hierdoor kun je langer werken zonder vermoeid te raken. Ideaal toch?

Het is dus veel meer dan alleen een accessoire voor je bureau. Het biedt praktische voordelen zoals bescherming, organisatie en ergonomisch comfort, terwijl het ook je werkruimte stijlvol kan verbeteren. Het is een handige aanvulling voor je werkplek! Of dit nou thuis is of op locatie.

Een georganiseerde werkplek verhoogt je productiviteit en geeft je meer rust in je hoofd. Met een goede deskmat weet je zeker dat je goed zit.

Ideale cadeau tip!

Ben je nog op zoek naar een goed cadeau voor een verjaardag, kerst, sinterklaas of gewoon zomaar? Met gadgets weet je bijna zeker dat je goed zit, want heren houden van producten die hun het leven makkelijker maken. Wij hebben handige gadgets voor heren die ideaal zijn als cadeau, maar ook als relatiegeschenk.

Bekijk onze collectie van onder andere de sleutelorganizer of memobottle en nog veel meer!