Het duurt nog even, maar binnenkort is het weer Vaderdag. Dit wordt altijd gevierd op de derde zondag in juni en valt dit jaar op 18 juni 2023. De zoektocht naar een perfect cadeau kan dus eigenlijk al starten. Wat zijn leuke cadeau tips en waar maak je hem echt blij mee?

Vaderdag, wat geef ik cadeau?

Ieder jaar, op de derde zondag in juni, vieren we Vaderdag. Op deze dag worden alle vaders in het zonnetje gezet als bedankje voor hun rol in het gezin en de opvoeding. Het verzinnen van een cadeau kan dan weleens lastig zijn, want wat is leuk? Wil je iets kopen wat hij echt nodig heeft of wil je hem verrassen? Misschien heeft hij zelf al aangegeven wat hij graag wil ontvangen, maar meestal hebben ze zelf ook geen idee. Wij hebben een aantal producten op rij gezet, waar iedere vader blij mee zal zijn.

Overhemden, het ideale cadeau voor Vaderdag

Een paar goede overhemden zijn altijd een goed idee. Veel vaders dragen regelmatig een overhemd naar hun werk of speciale gelegenheden. Een nieuw overhemd is daarom altijd een goede aanvulling op de garderobe. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende overhemden waardoor er voor iedere vader wel een geschikte variant te vinden is. Door je vader een overhemd te geven die goed past bij zijn smaak, laat je zien dat je er echt moeite in hebt gestoken.

In juni kunnen natuurlijk de linnen overhemden weer prachtig gedragen worden. Dit is daarom ook een super leuke variant als cadeau voor je vader. Een linnen overhemd is lekker luchtig en daarom ideaal voor het warme weer. Deze vind je in allerlei verschillende kleuren en is ook verkrijgbaar met verticale strepen.

Een strijkvrij overhemd is ook een perfect cadeau voor vaderdag. Deze overhemden worden geproduceerd van een prachtige stof waardoor hij geschikt is voor zakelijke meetings en andere formele afspraken. Dit overhemd is ook weer in allerlei verschillende kleuren beschikbaar.

Leuke gadgets die het leven van je vader gemakkelijker maken

Leuke gadgets doen het altijd goed bij mannen. Zij houden van spullen die hun het leven makkelijker maken, zonder hier te veel moeite voor te doen. Denk aan ‘slimme’ sleutelhangers of een smartwatch. Vooral kleine compacte spullen zijn perfect!

Een echt leuke gadget voor mannen, is de Orbitkey key organizer. Dit is een kleine tool waar alle sleutels in bewaard kunnen worden. Zo voorkom je dat je een enorme bos bij je hebt en is alles compact.

Heeft je vader een kantoorbaan? Dan zijn kantoorspullen ook een leuk idee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een desk mat. Dit zal het bureaublad van je vader beschermen en hier kan hij losse spullen opbergen zoals documenten. Heeft je vader ruimte nodig om veilig waardevolle spullen in op te bergen? Dan is de desk organizer een ideaal cadeau. Op de deksel zit een draadloze oplader waar je vaders telefoon tijdens het werk draadloos kan opladen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar al deze leuke Vaderdag cadeaus? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Wie weet kan jij 18 juni ook je vader verrassen met een persoonlijk geschenk.