Als het gaat om stijlvolle herenkleding, is comfort net zo belangrijk als uitstraling. Niets is vervelender dan een strak overhemd dat je bewegingsvrijheid beperkt. Gelukkig is er een oplossing: het stretch overhemd voor heren. Deze moderne kledingstukken combineren moeiteloos stijl en comfort, waardoor ze een musthave zijn in elke herengarderobe.

Wat maakt een stretch overhemd speciaal?

Het stretch overhemd, bij ons bekend als de Hawk, bestaat voor 97% uit katoen en 3% elastaan. Het is vooral een zacht materiaal dat genoeg elasticiteit biedt. De stof is rekbaar, waardoor het niet hard aanvoelt op de huid. Zo kun je gemakkelijk blijven bewegen, zonder dat je overhemd kreukelt of niet meegaat in de beweging. Dit zorgt dus uiteindelijk voor meer comfort, zonder al te veel hoeven in te leveren op je stijl.

Waarom ook jij een stretch overhemd moet hebben

Het stretch overhemd komt uiteraard ook met genoeg voordelen. Een aantal van deze voordelen hebben we voor je op een rij gezet:

  • Bewegingsvrijheid; Dit is misschien wel een van de belangrijkste kenmerken van de Hawk. Je kunt je namelijk vrij blijven bewegen, omdat het van zachte materiaal is. Of je nu op kantoor zit, een belangrijke vergadering hebt of gewoon een dagelijkse bezigheid uitvoert, een stretch overhemd zal je niet beperken.
  • Strakke en stijlvolle uitstraling; Stretch overhemden hebben een mooie, strakke en vooral stijlvolle uitstraling. Door de satijn look uitstraling zul je er ten alle tijden netjes uitzien, terwijl je er ook nog eens comfortabel bij loopt.
  • Strijkvrij; Doordat het een zachte en rekbare stof is, zal het ook niet zo snel kreuken. Dat betekent natuurlijk ook dat je het vrijwel niet hoeft te strijken! Ook qua onderhoud is het dus nog eens makkelijk.

Dit en nog veel meer andere voordelen maken eigenlijk dat een stretch overhemd heren ideaal is en zeker een musthave. Vooral voor heren die een zakelijke of business casual kledingstijl hebben.

Hoe het beste te combineren?

Je kunt een stretch overhemd op veel verschillende manieren combineren, afhankelijk van de gelegenheid. Wil je graag een formele look voor op kantoor of een zakelijk event? Draag het dan met een nette pantalon en nette schoenen. Je kunt het ook gemakkelijk onder een pak of colbert dragen.

Wil je voor een iets meer casual stijl gaan? Combineer het dan met een chino of jeans in combinatie met sneakers.

Bekijk onze collectie stretch overhemd heren en nog veel meer op de webshop!