Het is bijna weer zover, over een enkele dagen is het kerst! Tijd om ons mooiste kleding uit de kast te trekken en klaar te maken voor een feestje, diner of evenement met familie en/of vrienden. Maar wat is nou een leuk kerst outfit voor heren? Wij hebben een aantal overhemden op rij gezet die zeker onderdeel kunnen zijn van je outfit! Lees mee.

Kerst outfit voor heren, wat is leuk?

Kerst is de tijd van het jaar om alle feestelijke kleding uit de kast te trekken. Vaak hebben we iets leuks ingepland en willen we er dan ook op zijn best uit zien. Het kan wel eens lastig zijn om te bedenken wat een leuk kerst outfit zou kunnen zijn. Ga je helemaal strak in pak of toch iets meer casual? Wij hebben gekeken naar de leukste overhemden voor mannen die je kunt combineren met je favoriete jeans of pantalon.

  1. Trui met overhemd: Een klassieker, die perfect is voor een kerstdiner of familiebijeenkomst! Kies er een in een vrolijke kleur en combineer hem met een mooie broek voor een indrukwekkende look.
  2. Overhemd met een blazer: Ga voor een simpel maar chique overhemd en combineer deze met een mooie blazer. Dit kun je dan weer combineren met een bijpassende pantalon of juist met jeans voor een meer casual look.
  3. Button-down overhemd: Deze stijl is de laatste jaren weer erg populair geworden. Kies er een in een feestelijke kleur, zoals blauw of groen, en combineer het met een zwarte broek voor een elegante look.
  4. Flannel overhemd: Dit is een geweldige keuze voor een meer casual kerstoutfit. Combineer het met een jeans of chino en je bent klaar om te gaan!

Overhemd als basis van al je outfits

Het overhemd is dus eigenlijk de basis voor iedere outfits voor heren. Of het nu om een kerst outfit gaat of een dagelijkse look. Met een aantal goede overhemden weet je zeker dat je altijd iets te dragen hebt. Je kunt het namelijk gemakkelijk combineren met zoveel verschillende items.

Wij hebben bij Shirtbird verschillende soorten overhemden. Denk hierbij aan katoenen, knitted, strijkvrij overhemden en nog veel meer. Bekijk al onze overhemden op onze webshop en plaats snel je bestelling! Als je op werkdagen voor 15.00 uur besteld, heb je het in de meeste gevallen al de volgende dag al in huis. Zo weet je zeker dat je een goed outfit hebt voor de feestdagen!