Gadgets zijn van die handige producten die je altijd bij je wilt hebben. Denk aan een keyorganizer, memobottle, id-card holder enzovoort. In dit artikel leggen wij jullie uit welke handige gadgets er zijn voor mannen en waarom ook jij deze moet hebben! 

Handige gadgets

Een gadget is zo een product die bepaalde dingen of handelingen makkelijker en overzichtelijker voor je maakt. Meestal zijn het kleine compacte producten die je ook nog eens makkelijk mee kunt nemen. Wij hebben een aantal handige gadgets voor je op rij gezet:

Keyorganizer

De keyorganizer, is een product waarbij jij je sleutels aan elkaar kunt bundelen. Het is een handig product voor mannen die vaker hun sleutels verliezen, omdat deze bijvoorbeeld verdeeld zijn over meerdere bosjes. Met de keyorganizer kun je deze dus bundelen én ook nog eens inklappen, waardoor het ook niet een grote bos met losse sleutels is. Door het kleine formaat kun je het overal kwijt, in je tas of zak. 

Memobottle: 

De Memobottle is een unieke en stijlvolle fles die perfect is om water of drinken mee te nemen als je een dag op stap gaat of simpelweg naar kantoor. Memobottle is gemaakt van stevig plastic en heeft een ergonomisch deksel dat het openen en sluiten vergemakkelijkt. Door het smalle formaat past het makkelijk in je tas zonder al te veel plek in te nemen! 

ID-kaart houder: 

Deze ID-kaarthouder zorgt ervoor dat je altijd je ID-kaart bij je hebt wanneer dat nodig is. Hij is klein, lichtgewicht en past gemakkelijk in uw zak of zak. Naast een ID-kaart kun je er uiteraard ook andere pasjes in kwijt, denk hierbij aan je medewerkerspas of pas om het gebouw binnen te komen.

Gadgets voor op kantoor

Naast kleine compacte gadgets, zijn er ook grotere producten die je op kantoor kunt gebruiken. 

De Desk Mat, is bijvoorbeeld ideaal voor op je werkplek. Of dit nu thuis is of op kantoor. Het is een slimme oplossing om je werkruimte te organiseren. Het heeft een documenten opberg vak, waarin jij dus notities en losse papiertjes in kunt opbergen. Daarnaast heeft het een magnetisch kabelhouder en een vakje waar je je pen in kwijt kunt. 

Nog een ander handig product voor op kantoor, maar ook voor op reis, is de Orbitkey Nest. Dit is een klein draagbaar en compact doosje, waarin je meerdere dingen in kwijt kunt. Denk hierbij aan;

  • Portemonnee
  • Telefoon
  • Sleutels
  • Kabels

Naast dat het ideaal is om je benodigdheden in mee te nemen, zit er ook een oplaad pad in. Zo weet je zeker dat je altijd je telefoon kunt opladen.

Ideaal als cadeau voor Vaderdag, een verjaardag of zomaar

Ben je op zoek naar een cadeau voor een man, maar weet je niet zo goed wat je moet kopen? Soms kan het lastig zijn om te verzinnen wat je iemand wilt geven. Vooral als de persoon in kwestie eigenlijk al alles heeft. Je kunt ervoor kiezen om een mooi overhemd cadeau te doen maar wij weten bijna zeker dat je met een van deze gadgets iedere man gelukkig zult maken. Of je nu iets zoekt voor Vaderdag, een verjaardag, kerst of een andere speciale dag. Je zult je vader, vriend, opa, broer of oom enorm blij maken met een van deze producten.