Shirtbird. is zich bewust van zijn plaats in de wereld en zet zich in om de milieu-impact van de mode-industrie op Moeder Natuur te verminderen.

Minder kopen zal altijd de meest duurzame keuze zijn, maar mode is gewoon een deel van onze wereld. En daarom willen we overhemden van mooie kwaliteit aanbieden, terwijl we ons inzetten voor het continu verbeteren van ons bedrijfsmodel om onze sociale- en milieu impact te minimaliseren.

Onze collectie bestaat uit essentials gemaakt volgens onze principes van eerlijke productie en duurzame kwaliteit, geproduceerd in fabrieken met de hoogste normen. Ons doel is om ultieme overhemden te maken die geen concessies doen aan jouw comfort en stijl of onze planeet.

Als je kiest voor duurzamere kleding en hogere kwaliteit, hoef je geen concessies te doen aan esthetiek die zowel stijlvol als tijdloos is. Alle kleding is gemaakt om lang mee te gaan, zowel in mode als in kwaliteit. Onze overhemden zijn gemaakt met de bedoeling dat je ze keer op keer wilt dragen.

Onze groene Goodbird. maakt ons elke dag bewust van ons streven naar meer transparantie in de kledingindustrie en voortdurende vermindering van onze sociale en milieu impact.