Herfst, de tijd van het jaar dat we weer moeten wennen aan het feit dat het kouder begint te worden. Dat betekent uiteraard dat we onze kledingkast weer kunnen updaten met kledingstukken die geschikt zijn voor de tijd van het jaar. De denim overhemd is weer helemaal terug van weggeweest en één van die items die je nodig hebt deze herfst.

Denim on denim

Denim kennen we natuurlijk allemaal van de spijkerbroeken, jeans. Het is over het algemeen een sterke stof die ook meestal wordt gebruikt voor het maken van broeken. Ze worden gemaakt van een extra stevige katoenen stof met een andere manier van weeftechniek. Deze stoffen worden gekleurd met het bekende blauwe jeans kleur.

Tegenwoordig wordt denim niet alleen meer gebruikt voor jeans, maar ook voor andere kledingstukken. De denim overhemd is daarbij ook een groot succes! Het is sportief, maar daarnaast ook nog eens casual te dragen. Je kunt het namelijk met een ondershirt dragen en de knopen los laten voor een sportieve look. Of je knoopt het overhemd dicht en styled het met een pantalon en riem voor een casual look. Ook ideaal om te dragen naar kantoor.  

Denim on denim is sinds een aantal jaar ook een succes in de modewereld. Dit creëer je door simpelweg een denim shirt te combineren met eenzelfde kleur jeans. Ook hier kun je ervoor kiezen om het open te dragen met een wit shirt of juist de knopen dicht te laten. Met denim zijn eigenlijk alle opties mogelijk!

Overhemden voor de herfst

Seizoenswisselingen zijn het perfecte moment om je garderobe te updaten. Het perfecte moment om je casual wardrobe weer eens op te bouwen voor het komende seizoen. Wil je weten hoe je dat het beste kunt doen? Lees onze blog; casual wardrobe samenstellen.

Denim overhemden zijn perfect voor de herfst en winter. Ze zijn casual en makkelijk te combineren met veel verschillende kleuren. Zo hebben wij in het assortiment donkerblauwe en lichtblauwe denim shirts. Daarnaast zijn de knitted shirts ook een groot favoriet. Deze worden gemaakt van een gebreide stof, waardoor ze je goed warm zullen houden. In de zomer houden ze je lekker koel, maar in de winter juist weer warm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende neutralen kleuren! Bekijk onze collectie

Shirts koop je bij Shirtbird.

Overhemden zijn een van die items voor heren die je niet kunt missen. Ze zullen iedere outfit goed aanvullen of je het nu draagt op kantoor of voor een feestje.  Het is dan belangrijk om te investeren in overhemden van goede kwaliteit, zo weet je zeker dat je er jaren profijt van zult hebben.

Wij hechten hier veel waarde aan en dat zie je ook goed in de kwaliteit. Iedere shirt is afgewerkt met een Bird house gusset, een klein stukje verstevigende stof dat op de zijnaad is genaaid. De kragen van onze overhemden zijn niet gelijmd of verstevigd met een niet harde voering, waardoor het uiterst comfortabel is. Daarnaast maken wij gebruik van hoge kwaliteit katoen én een unieke methode in het vastnaaien van knopen, zodat deze niet snel zullen loslaten. Je ziet dus echt vakmanschap in al onze producten!

Wist je trouwens dat je bij ons altijd korting hebt? Bij het kopen van 2 of meer shirts, krijg je altijd korting! Bekijk onze deals