De casual chic stijl is tegenwoordig een favoriet van velen. Veel mensen vinden het dan ook een geweldige stijl, omdat het zo veelzijdig is. Maar wat is het eigenlijk en wat houdt deze stijl precies in? We leggen het je graag uit!

Hoe kleed ik me casual chic?

De sleutel tot casual chic kleden is het vinden van de juiste balans tussen slim en comfortabel. Begin met het kiezen van basics zoals een jeans of chino’s in neutrale kleuren zoals marineblauw, zwart, grijs of beige. Voor de bovenste helft van je kleding kies je items zoals overhemden in neutrale kleuren of patronen, blazers, vesten en truien. Lees ook eens onze blog; Een capsule wardrobe samenstellen, hoe doe je dat?

Een aantal overhemden die je zeker in je kast moet hebben hangen zijn:

  • Hawk overhemd; een mooi satijn look stretch overhemd. De satijnbinding, waarin de stof is geweven, geeft dit overhemd een luxe en natuurlijke glans. Perfect voor een chic outfit.
  • De Eagle; een knitted overhemd die er netjes uitziet, maar vooral ook enorm comfortabel aanvoelt. Het geeft je outfit een elegantie van een basic overhemd met het comfort van een poloshirt. Ideaal als je voor een comfortabele outfit wil gaan!
  • De Harrier; een stijlvolle en luxueuze Royal Oxford overhemd. Gemaakt van super zachte stoffen, wat het uiteraard ook comfortabel maakt.
  • Kestrel; een mooi flannel overhemd mag ook zeker niet ontbreken in je collectie. Gemaakt van 100% zacht katoen, wat het draagcomfort naar een hoog niveau tilt.

Verschillende kledingstijlen voor heren

Voor heren die waarde hechten aan hun kledingstijl, zijn er tegenwoordig veel opties. Denk aan een sportieve kledingstijl of meer casual. Het hoeft ook zeker niet zo te zijn dat je je kleed volgens een bepaalde kledingstijl. Dit kan iedere dag weer volgens een andere combinatie kunnen. Het gaat er maar net om wat voor jou prettig aanvoelt, want dat is de mode van tegenwoordig. Kleding waar jij je goed in voelt!

De casual chique stijl is perfect voor mannen die er stijlvol uit willen zien maar geen comfort willen opofferen. Met de juiste stukken en een paar stijlvolle accessoires creëer je gemakkelijk een moeiteloos ogende outfit die geschikt is voor elke gelegenheid. En daarbij is het ook uiterst geschikt voor op kantoor. Probeer het vandaag nog uit!

Bij Shirtbird hebben wij altijd een mooie actie lopen. Als je 2 of meer overhemden koopt, heb je namelijk altijd korting! Zo kun je een mooie basis creëren en heb je altijd de juiste overhemden voor je outfits bij de hand. Zo heb je een overhemd al voor €89 en 2 voor €149. Elke extra overhemd kost daarna maar €50. Bestel snel je favorieten en geniet van gratis verzending binnen Nederland!